Hlavní Kontakt POLSKI ENGLISH DEUTSCH RUSSKIJ O nás Digitální odměřování Jednoúčelové stroje Měření a regulace Servis Tesla Zakázkový SW
Top MENU

webmaster - SC-KOLIN.cz

Průmyslová elektronika

Kontaktní osoba: Ing. Petr Mikula

Jednoúčelové stroje

Stroj na řezání skleněných pilníků Naše firma zajišťuje koplexní služby v oblasti vývoje a realizace výroby jednoúčelových strojů a technologických celků podle požadavků zákazníka. Tým našich pracovníků má dlouholeté zkušenosti v oboru jednoúčelových strojů. Jsme připraveni řešit problematiku strojních mechanizmů, pneu aplikací a hlavně problematiku elektro zapojení a systémů řízení včetně SW.

Jedná se o řízení strojních mechanizmů v reálném čase, například polohovacích servomechanismů, pohonů vřeten, obecné řízení elektrických motorů, hydraulických a pneumatických mechanismů. Řídící systémy dále zajišťují styk s obsluhou pomocí terminálu, vizualizaci řízeného procesu, zadávání a archivaci technologických dat a pořízení protokolů o průběhu technologických procesů.
Pro řídící systémy jsou používány volně programovatelné automaty (přednostně TECOMAT a Siemens S7, průmyslové řídící systémy na platformě PC a kombinace těchto prostředků.
Pro speciální požadavky, které nelze realizovat běžně dostupnými komponenty, firma navrhne a vyrobí vhodný hardware.

Zde najdete výběr některých strojů a systémů řízení, které již naše firma úspěšně realizovala:

(C) I&TS, spol. s r.o. - 19.4.2024, 8:23:44

Novinky

Mlékobar - zdravé mléko které chutná

Ve spolupráci s fy. Frigera a.s. jsme pomohli uvést na trh český Mlékobar.

Stroj na řezání skla JUS-SKR01

JUS-SKR01 je poloautomatický jednoúčelový stroj na řezání přířezů pro výrobu kosmetických skleněných pilníků na nehty. Přestože je stroj koncipován jako jednoúčelový, je možné jej jednoduše modifikovat i pro jiné aplikace dle požadavků konkrétních technologických postupů.

Systém řízení bodových svářeček

Uživatel: Tiberina Automotive Bělá pod Bezdězem
Dodávka systému řízení současnosti sváření s ohledem na přetížení napájecí soustavy.
Kontrola každého sváru a separace neshodných dílů.
Komplexní sběr dat ze svářecího procesu a jejich shromažďování v databázi svárů.