Hlavní Kontakt POLSKI ENGLISH DEUTSCH RUSSKIJ O nás Digitální odměřování Jednoúčelové stroje Měření a regulace Servis Tesla Zakázkový SW
Top MENU

webmaster - SC-KOLIN.cz

Digitální odměřování

Kontaktní osoba: Ing. Miloslav Franc

Lineární induktivní snímače polohy FERSYN

Digitální odměřování - snímače Snímače FERSYN jsou vysoce přesné lineární snímače použitelné v široké škále různých aplikací.


Použití: Přesné odměřování polohy pro obráběcí stroje(soustruhy, frézy, vyvrtávačky, brusky atd.). Dále pak pro jednoúčelové stroje a technologické linky s ručním nebo automatickým řízením polohy jednotlivých mechanických skupin. Je vhodné pro aplikace s vysokými nároky na odolnost proti mechanickým nečistotám, vlhkosti a olejům. Vzhledem k bezkontaktnímu snímání je zaručena i dlouhá životnost a stabilita parametrů.

Popis:Lineární induktivní snímač polohy FERSYN pracuje na principu vzájemné indukce. Skládá se z pásového měřítka a jezdce. Obě části jsou tvořeny ocelovou planžetou, na které je nanesena izolační vrstva s obrazcem plošného meandru. Meandr měřítka je napájen sinusovým signálem. Signál indukovaný v meandru jezdce nese informaci o poloze. Tento signál je dále zpracováván a zobrazován indikátorem polohy.

Technická data:

  • Indukční, lineární, cyklicky absolutní snímač polohy s periodou 2mm
  • Rozsah měření : 0,2 až 30m
  • Přesnost měření : od +/- 0,003mm/m
  • Opakovatelnost: <0,001mm
  • Stupeň krytí : IP67
  • Rozměry:

(C) I&TS, spol. s r.o. - 29.3.2024, 13:11:08